Friday, December 20, 2013

Tempahan Masih Di TUTUP

Salam semua..
Dah lama sgt xberblog ni. Ermm.. Kerja menjait ni hanya la part time je as hobi.
Tp minat tu membuak2 nk buat. Tangan ni pun gatal je nk jait.
Tp apakah daya.. Bak kata suami.. seluar dia pun xda sapa nk jait hihii

Kepada rakan2 yang email dan komen, sy mita maaf banyak2.
Permintaan paling PANAS! Cover buku rancangan mengajar hihiii
Ramai yang email kat saya nk suh wat cover buku tu.
Alahai lebih 30 org huhuu
Ada yg siap bagi detail suh wat, bukan 1 tp 3 cover???
Tu belum sy gitau bley buat ke tak hehee cikgu ni dh siap sedia dah hahaaa
Sori kengkawan, cikgu2.. Saya xdapat la nk terima tempahan kalian.

Tak tahu bila ada kesempatan nk duduk dan jait.
Sejak ada baby ni, kna melayan dia je huhuu ;(
Sempat abiskan jait keychain yg dh gunting tp xberjahit sejak mengandung hahahaaa
Dah basi ler keychain tu...

InsyaAllah jika ada kesempatan saya akan war2 kan semula yer..
Harap maaf semua..

5 comments:

  1. sye nak pembekal kain felt perlis . perlu sangat . emel aswaleyla@rocketmail.com bleh ?

    ReplyDelete
  2. akak cuba buka blog dia tp dh di remove kan. nti akak pm.

    ReplyDelete
  3. Tmphn cover rph dibuka@x?
    khadijah.ahmadzakaria@gmail.com

    ReplyDelete
  4. assalam jiha bile boleh buka tempahan ?

    ReplyDelete
  5. You always provide quality based posts, enjoy reading your work. replica watches india

    ReplyDelete