Saturday, February 11, 2012

Last year punye...


  




Sejak bulan Oktober 2011 lagi dok wat mushroom ni sbb time tu dah free ckit, keja kat skulah pun xmanyak, tggu nk tanda paper je time tu. So drpd dok sja tgk tv, tangan jait pe yg patut. *Kalau dh tgk tv, tangan xjln sebenarnya hehee






Ni lak yg dah hampir siap... ermm tp yg dh siap xde lak gmbarnya sbb semua dh bagi kat orang. 



Agak bosan asik wat keychain, saje try wat munga ros plak.. HohoohoOoooo bukan senang gak upanya nk wat munga ros ni... kna belapis2. byk gak kelopak nk kna gunting. So mcm2 bentuk dapat hehee Last2 paling senang bunga kemboja..

 

Ni plak bunga yg bewarna-warni.. masih lagi dalam koleksi dan akan di + bila free. *Dh byk potong cuma xsempat-sempat nk jait ye.
Bunga ni leh di wat brooch xpun letak kat klip rambut.

Sesape yg nk brooch/klip ambut RM2.50/pcs
Bley email JJ k.





Ok ni plak proses melekat brooch kat blkg munga2 tu. lebih kurang 30 kuntum tuk di wat rozek masa ari bersejarah sy hihii.. Munga ni sy guna manik pearl nmpk exclusive ckit.. Sempat la masa dok Sarawak, xtau nk watpe kan. Asik on9 jer tgk pe yg patut..
*Trigin nk wat manik crumble plak hihii






Tadaaaaa dah siap sepenuhnya dan akan diedarkan tuk family2 terdekat.. 











Kaum kerabat yg teruja tuk memakai...
Muda dan kanak-kanak hehe golongan vateren tak dapat dikesan sbb yg muda je sibuk bergambar ekekee

Mengikut tema dusty pink gitu.

Sekurang-kurangnya da gak benda tuk kenang pd ari bersejarah sy.



*Ops! watermark baru hehehee

2 comments: